Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Florile care atrag bogăția și succesul în viața ta ca un magnet. Cu bujorul dai lovitura!

Florile care atrag bogăția și succesul în viața ta ca un magnet. Cu bujorul dai lovitura!

Este adevărat că succesul se obține prin muncă, însă, sunt și elemente ajutătoare de care ne putem folosi. Există flori care sunt asociate cu bunăstarea și succesul, servind drept simboluri puternice ale dorințelor umane pentru o viață prosperă și împlinită.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2024   •   13:45

Deși nu rămân pe termen lung în casele noastre, florile de sezon au semnificații speciale.

De exemplu, în multe culturi asiatice, bujorii sunt considerați simboluri ale norocului, bogăției și succesului. În anumite culturi, bujorii erau rezervați pentru nobilime sau erau găsiți în grădinile palatelor semnificând opulența și rafinamentul.

Liliacul este celebru pentru mirosul săul dulce și floral, care poate umple casa cu o aromă plăcută și reconfortantă. Această aromă poate avea efecte relaxante și de ridicare  stării de spirit.

Iar persoanele care își doresc ca prosperitate și norocul să nu plece niciodată din casa lor pot opta pentru flori sau plante la ghiveci.

”Lunaria este, spre exemplu, floarea banilor, prin forma ei, are niște petale ca niște monezi”, a spus Alexandru Dadoo, florist.

Creșterea acestei plante în grădină sau în casă poate atrage norocul financiar și succesul material.

De asemenea, Zamioculcasul este considerat o plantă care aduce prosperitate și norosc în casă. Frunzele sale rotunde și lucioase sunt asociate cu energiile pozitive și cu atragerea bunăstării.

În tradiția feng shui, cactușii sunt considerați plante cu energii protejatoare. Aceștia pot ajuta la respingerea energiilor negative și la menținerea unui echilibru pozitiv în casă.

Anumite specii de Orhidee, precum Orhideea Phalaenopsis, au capacitatea de a absorbi toxinele și de a îmbunătăți calitatea aerului din casă, contribuind astfel la un mediu mai sănătos.

Sfaturi pentru îngrijirea florilor

”Cel mai important lucru este să se bucure de ele, să zâmbească, după care este foarte indicat să tăiem cozile florilor, cel puțin 2-3 cm la două zile și în același timp să schimbăm apa florilor. Să avem grijă cu lumina și mai ales cu temperatura, inclusiv temperatura apei.

Zahărul în apă este un mit, pentru că pe vremuri calitatea florilor care ajungeau la noi în țară era mai scăzută. Este ca o cafea, are doar un boost, pe termen scurt, după care, pe termen foarte lung, nu ajută”, a spus Alexandru Dadoo, florist.

Studiile arată că prezența florilor în interior poate reduce stresul, anxietatea și depresia, contribuind la îmbunătățirea generală a stării de spirit. Culorile și frumusețea florilor pot avea un efect pozitiv asupra psihicului uman.

×
Subiecte în articol: flori bogatie succes
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close